Makart: distribucija i logistika

MAKART DISTRIBUCIJA se od 2008. godine bavi pružanjem logističkih i kurirskih usluga (skladištenje, sortiranje, pakovanje, razvoz, obrada dokumentacije) i uslugama distribucije, kako na teritoriji Beograda, tako i širom zemlje, u saradnji sa našim poslovnim partnerima.

Naš centralni magacin ima kapacitet za advekvatno čuvanje nekoliko desetina hiljada knjiga, kao i odvojeni prostor za skladištenje i pakovanje časopisa, odnosno, gift programa i drugih proizvoda. Svaki od artikala u našem skladištu dostupan je našim partnerima i klijentima u svakom trenutku.

MAKART distributivni sistem podrazumeva direktnu i intenzivnu komunikaciju sa oko 300 prodajnih I distributivnih mesta sa kojima aktivno sarađujemo, a naši partneri u svakom trenutku imaju uvid u to gde su njihove proizvodi plasirani, kao i pregled rezultata prodaje na mesečnom nivou.

 

Za klijente koji imaju potrebu da svojim kupcima, fizičkim ili pravnim licima, robu dostave na adresu, radimo i isporuku “od vrata do vrata”.

Naša usluga može obuhvatati obavljanje kompletnog logističkog procesa (skladištenje, transport, pakovanje, sortiranje) ili obavljanje samo pojedinih logističkih i prodajnih faza, a sve u zavisnosti od potreba i mogućnosti naših partnera.

 

DOSTAVA/ISPORUKA

Bilo da ste veliko, srednje ili malo preduzeće, vlasnik samostalne zanatske ili trgovačke radnje ili web shop-a i imate potrebu za svakodnevnim otpremanjem manjeg ili većeg broja artikala ka vašim krajnjim korisnicima i kupcima, nudimo vam pouzdanu i brzu isporuku na teritoriji Beograda, Novog Sada, Pančeva, ali i ostalih mesta u Srbiji.

Direktna dostava podrazumeva isporuku:

  • Na kućnu adresu, uz plaćanje pouzećem.
  • Pravnim licima, uz plaćanje preko računa.

Preuzimanje pošiljki:

  • Sa adrese klijenta.
  • Iz našeg magacina (ukoliko se klijent odluči i za opciju skladištenja robe u našem magacinu)
  • Sa adrese koju klijent naznači.

 

DISTRIBUCIJA ČASOPISA, KNJIGA, PROMO-MATERIJALA, GIFTA I OSTALIH ARTIKALA

MAKART je svoj rad u sektoru logistike počeo kao ekskluzivni ditributer City Magazina, poznatog besplatnog lifestyle vodiča kroz gradska dešavanja, da bismo tokom godina izgradili respektabilnu mrežu javnih distributivnih mesta, uz ažurnu i aktuelnu listu direktnih adresa menadžmenta u vodećim kompanijama.

U svim većim gradovima u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Kragujevac, Čačak, Kraljevo), MAKART distribuira časopise na preko 2.500 reprezentativnih javnih lokacija, približavajući ih na taj način impozantnom broju potencijalnih čitalaca. Časopisi koje distribuiramo pozicioniraju se kako u specijalizovanim displejima i stalcima, tako i na udarnim i lako uočljivim mestima, dostupni velikom broju posetilaca i čitalaca.

Naša prepoznatljiva distributivna mesta:


- Shopping centri
- Poslovne zgrade
- Prestižne prodavnice
- Knjižare
- Bioskopi i pozorišta
- Info centri, biblioteke i javne ustanove
- Wellness, fitness i spa centri
- Restorani
- Kafeterije i kafići
- Hoteli i hosteli
- Saloni lepote
- Lekarske i stomatološke ordinacije
- Auto-saloni

Distribicija gifta/promo materijala:

Osim javnih mesta, naša uvek ažurirana baza menadžera i osoba na vodećim pozicijama u ključnim kompanijama, marketinškim agencijama i ustanovama, omogućava da se vaša izdanja/artikli/promo materijal nađu direktno u rukama onih koji donose odluke i diktiraju trendove.

Distribucija i plasman knjiga:

  • U sve velike knjižarske lance (Vulkan, Delfi, Evro Giunti, Mladinska, BIGZ, Nolit, Službeni glasnik)
  • U sve bolje snabdevene knjižare širom zemlje (preko 120 lokacija)

TRANSPORT ROBE

Transport robe obavlja se vozilima različitog kapaciteta I različite nosivosti.

Ovaj vid prevoza idealan je za gradske sredine zbog većih manevarskih mogućnosti.

Transport podrazumeva preuzimanje robe sa adrese klijenta, sa adrese koju klijent naznači ili direktno pakovanjei isporuku iz našeg magacina (ukoliko se klijent odluči i za opciju skladištenja robe u našem magacinu).

Prevoz obavljaju vozači sa dugogodišnjim vozačkim iskustvom, obučeni za rad sa strankama i potpuno opremljeni za rad na terenu.

SKLADIŠTENJE ROBE

Naš centralni magacin ima kapacitet za advekvatno čuvanje nekoliko desetina hiljada knjiga, odvojeni prostor za skladištenje i pakovanje časopisa, gift programa, kao i ostalih proizvoda i robe. Svaki arikal u našem skladištu dostupan je našim partnerima i klijentima u svakom trenutku.

U zavisnosti od potreba, naši klijenti kod nas mogu skladištiti ceo svoj lager ili deo lagera.

Roba se sortira, obeležava i obezbeđuje prema željama klijenta.