ISPORUKE SVIH VRSTA

Bilo da ste veliko, srednje ili malo preduzeće, vlasnik samostalne zanatske ili trgovačke radnje, imate web shop-a i prodaju preko društvenih mreža, imate potrebu za svakodnevnim otpremanjem manjeg ili većeg broja pošiljaka ka vašim krajnjim korisnicima i kupcima, nudimo vam pouzdanu i brzu isporuku na teritoriji Beograda, Novog Sada, Pančeva, ali i ostalih mesta u Srbiji, kao i u regionu i širom sveta.

Vaše pošiljke možemo da preuzimamo na dnevnom nivou ili ih skladištimo u našem prostoru i šaljemo prema vašim nalozima, a sve sa željom da one što pre budu na mestu isporuke.

Isporuka prema PRAVNIM licima podrazumeva:

  • Isporuku i pregled robe
  • Povrat potpisane dokumentacije
  • Isporuku robe koja je plaćena preko računa

Isporuka prema FIZIČKIM licima podrazumeva:

  • Isporuku na kućnu adresu, odnosno na adresu koju primalac naznači
  • Naplatu, odnosno isporuku bez naplate ukoliko je plaćanje izvršeno karticama ili avansno
  • Isporuku u terminu koji kupcu odgovara

Svaka naša isporuka praćena je ljubaznom komunikacijom i prethodno najavljena pozivom ili sms-om.

Svaka isporuka evidentira se u našem sistemu, a klijent ima uvid u status svake pošiljke na dnevnom, odnosno periodičnom nivou.

Sve pošiljke isporučujemo po principu „danas za sutra“, veoma često i „danas za danas“, u svakoj situaciju ulažući maksimalan napor da primaoci dobiju pošiljku u optimalnom vremenu.

Putem DHL servisa, uz vrlo povoljnu cenu, vršimo isporuke do svake lokacije u svetu, počev od regiona do najudaljenijih tačaka, takođe u veoma kratkom vremenu i uz uslugu visokog kvaliteta.